Ministerul Muncii și Protecției Sociale (MMPS) a lansat site-ul 
http://servicii.mmuncii.gov.ro/, primul inventar al tuturor celor 180 de servicii publice și beneficii furnizate de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și instituțiile aflate în subordinea sau sub autoritatea acestuia.

Site-ul tematic a fost gândit ca o aplicație simplă și intuitivă, astfel încât oricine are nevoie de informații despre un beneficiu sau serviciu public să poată găsi într-un singur loc date privind documentele necesare pentru depunerea dosarului precum și formularele / cererile-tip aferente.

Site-ul tematic servicii.mmuncii.gov.ro va fi actualizat în mod constant și reprezintă un prim pas în vederea implementării integrate a strategiei pentru digitalizarea serviciilor publice de către MMPS și instituțiile din subordine / sub autoritate.

Cetățenii sunt invitati să comenteze pe paginile serviciilor și beneficiilor de pe site și sunt încurajati să  împărtășească părerile lor  și propunerile de simplificare a formularelor. În urma propunerilor primite în prima lună de funcționare, vor fi adoptate o serie de măsuri de simplificare, atât prin modificarea cadrului legal, cât și prin decizii de management.