Transportul public de călători din municipiile Alba Iulia, Buzău, Constanța și Ploiești se va desfășura în condiții moderne, cu autobuze electrice, ca urmare a finalizării, de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA), a procedurii de atribuire a achiziției publice (fără contestații) pentru 51 autobuze electrice.

Municipiul Alba Iulia va avea 13 autobuze electrice de cca. 12 m, destinate transportului public urban de călători, 4 stații de încărcare rapidă și 13 stații de încărcare lentă.

Municipiul Buzău  va avea 9 autobuze electrice de cca. 12 m destinate transportului public urban de călători 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă.

Municipiul Constanța va avea 20 autobuze electrice de cca. 12 m destinate transportului public urban de călători, 5 stații de încărcare rapidă și 20 de stații de încărcare lentă.

Municipiul Ploiești va avea 9 autobuze electrice de cca. 12 m destinate transportului public urban de călători, 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă.