51 de autobuze electrice pentru transportul public urban din Alba Iulia, Buzău, Constanța și Ploiești  

 

Transportul public de călători din municipiile Alba Iulia, Buzău, Constanța și Ploiești se va desfășura în condiții moderne, cu autobuze electrice, ca urmare a finalizării, de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA), a procedurii de atribuire a achiziției publice (fără contestații) pentru 51 autobuze electrice.

Municipiul Alba Iulia va avea 13 autobuze electrice de cca. 12 m, destinate transportului public urban de călători, 4 stații de încărcare rapidă și 13 stații de încărcare lentă.

Municipiul Buzău  va avea 9 autobuze electrice de cca. 12 m destinate transportului public urban de călători 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă.

Municipiul Constanța va avea 20 autobuze electrice de cca. 12 m destinate transportului public urban de călători, 5 stații de încărcare rapidă și 20 de stații de încărcare lentă.

Municipiul Ploiești va avea 9 autobuze electrice de cca. 12 m destinate transportului public urban de călători, 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă.