Cântăreața americană Madonna a dezvăluit într-un mesaj pe rețelele de socializare că trucul prin care își menține tenul impecabil și la vârsta de 59 de ani este masajul cu furculițe, informează closermag.fr.

Madonna apare într-o înregistrare video cu o furculiță în mână și spune că masajul se efectuează atât orizontal, cât și vertical și are efectul de a destinde pielea.

“Furculițele sunt geniale, întind pielea. V-ați tonifiat pielea vreodată cu o furculiță?”, întreabă Madonna, adăugând: “Ați înțepat vreodată pe cineva cu o furculiță? Eu le-am făcut pe amândouă. Dar nu are importanță, este nebunesc!”.

În urmă cu câteva luni, Madonna a părăsit SUA pentru a se instala în Portugalia, unde David, fiul său adoptiv în vârstă de 11 ani, vrea să se lanseze ca fotbalist, fiind deja recrutat de clubul Benfica. Tânărul a fost înscris și la școala franceză din Lisabona.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi “Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

sursa:mediafax.ro