Actorul britanic Tom Hardy are o statuie din ceară specială la muzeul Madame Tussauds din Londra. Vizitatorii au ocazia să îi audă inima cum bate, potrivit Reuters.

Statuia lui Tom Hardy, care beneficiază de o inimă bătând într-un “piept călduț și fin”, potrivit unui comunicat al muzeului, este prezentată stând pe o canapea din piele roșie.

Muzeul Madame Tussauds, care are filiale în toată lumea, le permite vizitatorilor să atingă replicile din ceară ale celebrităților și să se fotografieze alături de ele.

Câteodată, însă, vizitatorii devin prea “familiari” cu statuile. În 2014, filiala din New York a decis să nu mai expună statuia din ceară a cântărețului canadian Justin Bieber, din cauza fanilor prea înfocați.

Tom Hardy s-a remarcat în ultimii ani în mai multe filme de succes, precum “Mad Max: Drumul furiei”, “Cavalerul negru: Legenda renaşte”, “Un spion care ştia prea multe”, “Începutul”, “RocknRolla”, “Legend” și “Dunkirk”. Pentru rolul din filmul “The Revenant” (2015) a primit o nominalizare la Oscar.

sursa: Mediafax.ro