Antreprenorul Stefan Mandachi oferă gratuit Hotelul Mandachi, din Suceava, pentru medici, asistenți medicali, voluntari în spitale, care au interacționat cu bolnavi și suspecți de Coronavirus de la Spitalul Județean și a oricăror alte spitale orășenești sau sătești din jur. “Sunt mulți eroi din spitale care știu că sunt deja contaminați și nu vor să-și infecteze familiile, dar n-au unde să doarmă. Cartelele camerelor se iau de la Spital. Sunați la numărul de la recepție hotel și vă redirecționează recepționera”, spune Mandachi într-o postare pe social media.

De asemenea, hotelul poate fi folosit de polițiști, jandarmi și alte cadre militare care interacționează cu cetățeni contaminați cu Coronavirus care nu respectă legea (fug din spitale, patrulează liniștiți pe străzi, nu respectă regimul de carantină).

“Nu putem să chemăm personalul nostru, ca să nu se infecteze dar cadrele medicale sau militare vor intra pe proprie răspundere în hotel și vor primi cartelele pe care noi le predăm la spital și poliție. Noi asigurăm doar paza. În schimb vom oferi câte o masă gratuită de la un restaurant de-al meu în care mai avem dreptul să facem catering”, continuă Mandachi în postarea sa..

În afara hotelului, Stefan Mandachi oferă gratuit toate saloanele de evenimente corporate (sau săli de nunți) de la Magnificus Plaza de 1500 MP, tuturor antreprenorilor care vor să confecționeze măști de protecție sau cusături, textile pe care să le livreze gratuit spitalelor. Practic se pot pune mai multe sute de mașini de cusut în incinta acestor spații.

Mandachi solicită tuturor Mallurilor din România să se închidă de urgență și să ofere spații pentru persoanele care au nevoie de adăpost, igienizare, depozitare.

Felicitari!