Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a iniţiat demersurile pentru contractarea serviciilor de consultanţă actuarială pentru calculul tarifelor de referinţă aferent poliţelor RCA. Valoarea estimată, fără TVA, a serviciilor contractate se ridică la 768.200 de lei, a anunțat vineri instituția, se arată într-un comunicat al instituției.

Ofertele pot fi depuse până pe data de 9 noiembrie 2017, iar acordul cadru va fi încheiat pe o perioadă de 24 de luni.
„Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate-preţ, indicator care va fi evaluat în funcţie de mai mulţi factori: preţul ofertei, evaluarea experienţei experţilor-cheie şi propunerea tehnică”, precizează ASF.
Anunţul de participare pentru contractarea serviciilor de consultanţă actuarială privind calculul tarifului de referinţă aferent poliţelor RCA a fost publicat pe data de 4 octombrie 2017 pe portalul www.e-licitatie.ro (SEAP) și urmează să fie publicat pe site-ul Tenders Electronic Daily (ted.europa.eu).

ASF este autoritatea naţională pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital, care însumează peste 10 milioane de participanţi.