Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat în turul II la Australian Open, după ce a trecut de australianca Destanee Aiava, locul 193 WTA, scor 7-6, 6-1.

La interviul de după meci, Simona Halep a vorbit despre duelul cu australianca de 17 ani și despre accidentarea la gleznă din setul doi.

“A fost un meci foarte dicil. Aiava a început bine meciul. Dar știam că trebuie să stau în meci, să nu cedez și să încerc să revin. În setul doi m-am speriat la acea accidentare, dar m-am relaxat. După aceea am simțit că deschid mai bine unghiurile.

A fost un meci foarte greu. A lovit foarte puternic și nu mi-a fost ușor sa intru în meci. Dar am luptat și am făcut tot ce am putut. Aiava este foarte talentată și va fi foarte bună pe viitor. Lovește puternic. Seamană puțin cu Serena.

Voi vedea după recuperare cum e accidentarea. A fost o atmosferă plăcută. Mă bucur că am câștigat primul meci, conform gsp.ro.

Sunt îngrijorată din cauza accidentării. Este vorba de gleznă și am mai avut probleme. Acum contează foarte mult recuperarea. Voi face un tratament și voi vedea cum mă recuperez”, a declarat Halep la Eurosport