Cele mai uluitoare târguri de Crăciun din Europa în 2017

Schimbă-ți obiceiurile și anul acesta alege să petreci un city break la una din aceste piețe magice de Crăciun din Europa. Cu orașele sale medievale superbe și festivitățile tradiționale, nimeni nu face piețe de Crăciun la fel de bine ca europeni. Deci, dacă eștii în căutarea de cadouri, o atmosferă magică sau globuri cu zăpadă, rezervă-ți zborurile, sortează-ți asigurarea de călătorie și mergi la una din aceste frumoase piețe europene de Crăciun …

Cele mai bune piețe de Crăciun din Europa ?

-Viena
-Praga
-Bruxelles
-Bremen
-Amsterdam
-Multe altele

1. Viena, Austria

Perioada: 18 noiembrie – 30 decembrie 2017

Viena are peste 20 de piețe de Crăciun, iar Krippenmarkts au fost ținute în oraș până în 1298. Punctul culminant al extravaganței de cumpărături Chrimble este, fără îndoială, piața care se află în fața Primăriei, care este aprinsă ca un copac de Crăciun pe timp de noapte. Coruri internaționale îi distrează pe participanții și există o zonă a copiilor în chiar în primărie, unde aceștia pot învăța să facă fursecuri Xmas. Între timp, Palatul Belvedere găzduiește un sat de Crăciun cu peste 40 de tarabe care vând mestesuguri și decorațiuni tradiționale, iar Palatul Schönbrunn are mai multe tarabe cu băuturi calde decât puteți bea.


2. Praga, Republică Cehă

Perioada: 2 – 23 decembrie 2017

Praga este o poveste fabuloasă în orice zi a anului, dar când vine Crăciunul, capitala cehă se învârte într-adevăr. Treceți prin centrul pieței Orașului Vechi până la Piața Wenceslas, oprindu-vă la casele de lemn, din lemn de culoare roșie, pentru jucării din lemn, dantele brodate și decorațiile tradiționale de Crăciun. Verificați gama de cești și ornamente de sticlă din Cehia oferite la târgul de Crăciun – sunt renumiți pentru calitatea și frumusețea lor și fac un mare suvenir festiv.

3. Bruxelles, Belgia

Perioada: 24 noiembrie – 31 decembrie 2017

Cu o lungime de 2 kilometri, cu peste 250 de cabane de vânzare de suveniruri de sezon, plus un târg și o constelație de lumini de Crăciun, piața de Crăciun din Bruxelles este cea mai mare din Belgia. Sub roata Ferris-ului de basm și un brad de Crăciun (un cadou din orașul Riga), mirosul de ciocolată te tentează de la o tarabă la alta – găsești bomboane delicioase din ciocolată belgiană și cadouri creative, cu o înclinație spre ecologie. Nu ratați spectacolul de noapte Sunet și Lumină de la Grand Place site-ul Patrimoniului Mondial UNESCO și ascultați trupe de mars și concerte tradiționale.

4. Bremen, Germania

Perioada: 27 noiembrie – 23 decembrie 2017

Piața germană de Crăciun este casa spirituală a târgului festiv și nu este altundeva mai bine să te încălzești cu o cană de vin fierbinte decât orașul nordic Bremen. Strângeți-vă de-a lungul malurilor râului Weser în umbra fortificațiilor medievale ale orașului, aici veți găsi taverne germane cu focuri deschise, ca să nu mai vorbim de jongleri și de alți animatori de stradă pentru a vă distrage atenția de la cumparaturi. Nu fi distras prea mult timp, însă, există obiecte tradiționale de artizanat din lemn și scorțișoară, de asemenea, pe stoc.

  1. Amsterdam, Olanda

Perioada: sfârșitul lunii noiembrie 2017 până la începutul lui ianuarie 2018

Moș Crăciun vine într-adevăr în oraș, în Amsterdam, unde veți găsi nu doar o piață de Crăciun, ci 26! Acestea sunt piețele obișnuite ale orașului, dar care își transformă cadranul festiv până la 11, umplând centrul orașului și suburbiile. Cele mai bune opțiuni pentru vizitatori sunt piețele din Leidesplein și Museumplein, unde așteaptă sate de cabane de lemn, cu mâncăruri pline de festiv și băuturi care îți vor încălzi mâinile. Examinează gustările de ocazie: olibollen (gogoși olandezi). Nu îți face griji cu privire la cât de nesănătoși sunt – oliebolen îți face bine pe măsură ce evită spiritele rele, aparent, și există patine de gheață pentru a le arde oricum! Asigura-te că verifici Festivalul de Lumină din Amsterdam dacă vizitezi între 1 decembrie și 21 ianuarie pentru a vedea cerul de deasupra canalelor orașului aprins ca Lumina Nordică

6. Gothenburg, Suedia

Perioada: 25 noiembrie – 17 decembrie 2017

Lumina zilei poate fi în curs de aprovizionare în timpul iernii suedeză, dar vei vede lumina fantastică în “orașul de Crăciun al Scandinaviei”, Gothenburg. Plimbeste-te de-a lungul a 3 kilometri de iluminare in “Lane of Light” sub mai mult de cinci milioane de lumini de basm si verifica cel putin una dintre cele patru piete principale ale orasului – Liseberg, Haga, Centrul de Arta Röda Sten si gorgul lui Gustaf Adolf. Încălziți-vă cu un pahar de vin spumos, sau glog, în timp ce răsfoiți mestesugurile locale și decorațiile tradiționale la acest târg de Crăciun pentru a încheia toate celelalte. Asigurați-vă că ați degustat delicatesele festive tipice suedeze și pe piețe; căutați carnați afumați, carne de ren și dulciuri tradiționale suedeze de Crăciun.