CFR Calatori suplimenteaza trenurile spre Litoral si Valea Prahovei pentru minivacanta de 1 Mai

Trenurile către cele mai solicitate destinații pentru minivancața de 1 Mai, respectiv spre Litoral și Valea Prahovei, vor fi suplimentate cu vagoane, a anunțat CFR Călători.
Potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri de CFR Călători, în perioada 27 aprilie – 2 mai vor fi suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații, în special cele spre Litoral şi Valea Prahovei și vor fi asigurate legături cu principalele județe din țară.

„În plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov, Iaşi și Suceava spre Constanţa și staţiunile de pe Litoral, inclusiv Mangalia. De asemenea, va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din stații în funcție de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri”, se arată în comunicatul citat.

Potrivit sursei citate, studenții pot călători gratuit conform legii, iar toți pasagerii pot beneficia de reduceri sau discounturi, astfel că pentru călătoria dus-întors se acordă reducere de 10%.
Pentru evitarea aglomeraţiei din ziua plecării trenului, CFR Călători recomandă pasagerilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie, care pot fi achiziţionate online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenţii de voiaj CFR sau de la distribuitori autorizați.

Prețul unui bilet pentru ruta București – Constanța și retur este 108,10 lei, potrivit CFR.

Sursa: Mediafax