Programul „Trenurile Zăpezii 2018” se va desfășura în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, cu reduceri tarifare atractive la trenurile care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei și Piatra Neamț, anunță CFR Călători.

Mersul Trenurilor Zăpezii poate fi consultat accesând linkul https://www.cfrcalatori.ro/images/pdf/oferte/Trenurile_Zapezii_2018.pdf

Potrivit CFR Călători, reducerile se acordă pentru toate aceste trenuri,astfel:
– 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei și Piatra Neamț
– 31% – 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei” (de exemplu, pe ruta București-Predeal preţul biletului cu această ofertă este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg, apoi pentru ruta Constanţa-Braşov sau Bucureşti Nord – Piatra Neamţ preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin față de tariful întreg, iar pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi preţul biletului este de 50,7 lei, cu 15,6 lei mai puţin față de tariful întreg).

CFR Călători precizează că exemplele de tarife sunt valabile de la data de 1 ianuarie 2018 şi includ şi tariful de rezervare a locului care este 3,9 lei. Biletele la preţ redus se pot achiziționa online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR sau de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

„Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro sau să se adreseze personalului nostru din stații”, menționează CFR Călători.
Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.