Probabil despre conceptul Choco Kebab ați mai auzit până acum. Ideea a plecat din Italia și s-a format într-o franciză. În scurt timp, desertul inedit a fost adus și în România. Mugurel, un tânăr antreprenor din Ploiești care a simțit oportunitatea și a profitat de ea, a fost printre primii din țară care a deschis o locație la care se poate servi Choco Kebab.

Afacerea s-a dezvoltat foarte mult în decursul unui an. Dacă în primă fază servea doar clasicul ChocoKebab, care practic are aspectul mâncării turcești dar în locul lipiei este o clătită și în locul cărnii, al cartofilor și salatei primești ciocolată, bombonane, fructe și topping-uri, la câteva luni a apărut un nou produs: înghețata thailandeză, pe plită, care toată vara a îndulcit și răcorit locuitorii Ploieștiului.

Pentru a păstra ineditul, tânărul antreprenor a adus acum încă un produs nou, în ton cu sezonul rece. De două săptămâni a lansat GofreBelgiene, care practic sunt niște wafe făcute pe loc după o rețetă originală, belgiană care nu se mai găsește în multe locuri din țara noastră. Ca și în cazul ChocoKebab-ului și al înghețatei pe plită, clientul își poate alege ingredientele – oreo, kinder bueno, kiwi, banane, ciocolata, snickers etc – și toppingurile pe care le dorește peste desertul comandat.

Pentru că nu doar gustul contează ci și contextul, la Piața Aurora din Ploiești a fost deschisă cea de-a doua locație, de această dată una ceva mai complexă. În timp ce locația inițială se încadrează la street-food unde desertul este servit direct din stradă, dintr-o furgonetă, noua locație, #ChocoKebabCafe dispune de un nou concept, cu posibilitatea de servire a produselor în interior. Noua locație a venit și cu o noua gamă de produse: Cafea / Caffe Latte / Capuccino / Ciocolata Caldă / Ceaiuri (toate marca Saccaria – Italia, brand premiat la nivel internațional) , Fresh-uri 100% #NATURALE și nu în ultimul rând cu noul desert, Gofrele Belgiene. Toate produsele comercializate de antreprenor sunt făcute pe loc, în fața clientului și conțin ingrediente naturale.

Așadar, dacă ești prin Ploiești, vrei să scapi de frigul de afară sau să ai parte de un mic deliciu culinar într-un loc primitor și unic unde să bei o cafea bună, un cappuccino, o ciocolată caldă, un ceai sau să te îndulcești cu un chocokebab, înghețată la plită sau vafe belgiene, ChocoKebabCafe este locul perfect!