Un spectacol In Memoriam Mădălina Manole, la care vor participa artiști îndrăgiți, precum Mirabela Dauer, Aurelian Temișan și Anca Țurcașiu, va avea loc la Sala Palatului din București, pe 3 martie, de la ora 19.30, potrivit organizatorilor.

Acest spectacol este un omagiu adus Mădălinei Manole – care s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani – și va fi cu atât mai emoționant, cu cât s-au alăturat mulți dintre colegii de breaslă și prietenii cu care a împărțit ani la rând scena.

Spectatorii vor avea ocazia să fredoneze șlagărele Mădălinei Manole împreună cu artiștii invitați în spectacol: fiecare dintre aceștia va interpreta o piesă din repertoriul “Fetei dragi” a muzicii ușoare românești.

La spectacol vor lua parte îndrăgite nume ale muzicii ușoare românești, ale muzicii populare, ale teatrului și comediei, precum Mirabela Dauer, Alexandru Arșinel, Maria Dragomiroiu, Gabriel Dorobanţu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temișan, Mihai Constantinescu, Nico, Romică Țociu și Cornel Palade, Annes, Daniel Iordăchioae, Anca Țurcașiu, Alesis, Jean Paler, Oana Sîrbu, Carmen Rădulescu, Silvia Chifiriuc, Maria Crăciun.

Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Majestic, condusă de Viorel Gavrilă.

Prezentator este Octavian Ursulescu, care a fost alături de Mădălina Manole încă de la debut și de-a lungul întregii sale cariere, în sute de spectacole. Regia spectacolului, realizat de Stoian Anghel, este semnată de Cosmin Man.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Stația de Metrou Unirii 1 și online, pe eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, entertix.ro, iabilet.ro, vandbilete.ro.

sursa: mediafax.ro