• Poți participa la o sesiune video de gătit cu unul dintre cei mai apreciați bucătari

Antreprenorii care au restaurante și terase nu au încă liber pentru a le redeschide, iar activitatea lor are în continuare de suferit. Unii așteaptă să treacă această perioadă și fac față cu greu, dar alții s-au reorientat și au încercat să fie creativi ca să își poată continua activitatea, trecând la vânzarea online a diverselor produse alimentare său chiar suplimentând serviciile. Aceasta pentru a veni în întâmpinarea celor dornici să savureze din nou din mâncărurile rafinate ale restaurantelor.

Restaurantul Pasterra & La Bottega del Tartrufo, a demarat o serie de sesiuni de gătit acasă sub îndrumarea directă, în timp real, a Chef Samuel. Astfel, cu ingredientele potrivite, fiecare poate încerca prin propriile forte să își satisfacă gusturile culinare și să gătească ca un Chef și cu un Chef.

Sâmbătă, 16 mai, va avea loc cel de al doilea workshop culinar online. Cine dorește să gătească astfel, va trebui să comande ingredientele speciale și să se alăture sesiunii video de gătit.

Coșul de ingredient conține o bucată generoasă de NYC Pastrami  rețeta originală,  doi cârnați ca în vremurile bune, un set de brânzeturi maturate, o cutie de paste adevărate, o punguța de trufe, ceva varză murată, o mână de nuci și un măr.  Pachetul conține  și patru sticle de vin de colecție (Șarbă, Crâmpoșie, Băbescă Neagră + Cupaj senzațional de Sauvignon Blanc, Riesling Italian, Fetească Regală). Vinurile sunt de colecție, ceea ce nu înseamnă de colecționat ci, pur și simplu, de băut.

Ce se poate face cu aceste ingrediente? Răspunsul vi-l poate oferi Chef Samuel.

Detalii pe https://bottegadeltartufo.ro/collections/pachet-promotional/products/pachet_degustare_runda2