‘Despacito’, melodia lui Luis Fonsi şi Daddy Yankee, a devenit cel mai vizionat videoclip de pe Youtube, după ce luna trecută a devenit cel mai ascultat cântec la nivel mondial pe platformele de streaming, informeaza Mediafax.

Youtube a anunțat vineri că melodia lui Luis Fonsi și Daddy Yankee, ”Despacito”, a strâns peste trei miliarde de vizualizări, depășind vechiul record deținut de hitul lui Wiz Khalifa, ”See you again”, ce a fost și coloana sonoră a filmului ”Furios 7”.

”Despacito” a devenit rapid un hit international în acest an

”Despacito” a ajuns în topul graficului Billboard Hot 100, recordul de vizualizări al videoclipului de pe Youtube nu include și remixul cu Justin Bieber, versiune ce a adunat peste 460 de milioane de vizualizări.

După ce ”Despacito” a ajuns cea mai ascultată melodie din istorie, Luis Fonsi a declarat: ”Serviciile de streaming sunt un conector pentru publicul la nivel mondial şi au favorizat ca muzica mea să ajungă în orice colţ al planetei. E o onoare că Despacito a devenit cel mai ascultat cântec din istorie.”

”Despacito” devine primul videoclip ce atinge cifra de trei miliarde de vizualizări pe Youtube

În plus, acest videoclip a primit și cele mai multe aprecieri pe Youtube din istorie.

Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero, cunoscut ca Luis Fonsi, născut în 1978, este un cântereţ, compozitor şi actor de telenovele portorican.