Pe 30 mai 2019 va avea loc la București, într-un nou format, prima ediție a Fuckup Nights – o serie de evenimente devenite o mișcare globală care celebrează lecțiile învățate în urma nereușitelor profesionale. Acestea se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților.

Fuckup Nights are misiunea de a educa publicul cu privire la obstacolele cu care oricine se confruntă în viața profesională, încurajează învățarea din situațiile dificile și facilitează astfel creativitatea.

Pe scena primei ediții a Fuckup Nights București vor urca Mihai Rotaru – Fondatorul Clever Taxi, Ionuț Stanimir – Directorul de marketing și comunicare al BCR, Dani Oțil – cunoscutul prezentator al matinalului de la Antena 1 și Irina Margareta Nistor – cel mai îndrăgit critic de film din România. Moderator este Adrian Seceleanu, jurnalist la Ziarul Financiar.

“Am crescut într-o cultură care nu lasă loc pentru greșeli pentru că le privește ca pe eșecuri, nu ca pe lecții de viață. Aducând în București acest concept internațional, ne propunem să îi susținem în special pe tineri, fie antreprenori, fie profesioniști din organizații, demonstrându-le la fiecare ediție că nu sunt singuri atunci când greșesc în business și că există o parte pozitivă a nereușitelor atât timp cât sunt privite constructiv și se învață din ele”, a declarat Diana Iosu, Managerul proiectului Fuckup Nights București.

Evenimentele au loc acum în aproximativ 300 de orașe din peste 90 de țări din toată lumea, iar în România se organizează independent în alte 4 orașe (Cluj, Iași, Oradea și Timișoara). La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes (business, cultură, divertisment, sport etc.) care susțin câte o scurtă prezentare despre piedicile profesionale cu care s-au confruntat și despre cum le-au depășit. Atmosfera este relaxată și în aceeași manieră își vor spune poveștile și cei de pe scenă.

Printre vorbitorii care și-au expus experiențele profesionale în alte țări se află numeroși antreprenori locali sau internaționali, precum și Președintele Mexicului din perioada 2000-2006, Vicente Fox.

În București primul din seria acestor evenimente trimestriale va avea loc la Commons Unirii, începând cu ora 19:00.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe pagina dedicată – www.fuckupnights.com/bucharest și pe Facebook.