eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie, iar cel mai mare retailer online a pregătit o listă cu sfaturi de Black Friday, un ghid de care să ții cont.

Anul trecut, de Black Friday, în primele 10 minute ale evenimentului de shopping, nu mai puțin de 78% dintre comenzile plasate de clienți au fost făcute din aplicația eMAG, în timp ce 19% de pe site și 3% de pe varianta de mobil a site-ului.
Ca în fiecare an, eMAG a lansat Ghidul pentru Black Friday în care oferă sfaturi pentru cei care au de gând să se bucure de reducerile masive. Retailerul a promis reduceri de până la Ghidul eMAG Black Friday 2017 conține informații utile pentru Vinerea Neagră, iar sfaturile le puteți găsi mai jos.

Sfaturile eMAG pentru Black Friday 2017 – Ghidul cumpărătorului

1. Pregătește lista cu produsele favorite înainte de Black Friday: ”Gândește-te la dorințele tale, dar nu uita nici de cei dragi. Descoperă peste 2.000.000 de produse la ofertă, din toate categoriile. A venit momentul să vă răsfățați!

2. Asigură-te că ai datele complete în cont: ”Pentru a comanda rapid, intră în contul tău și completează adresa de livrare. Pe lângă livrarea prin curier, ți-am pregătit și 15 showroom-uri eMAG și 600 de oficii poștale pentru ridicarea personală. Caută-l pe cel mai apropiat de tine”.

3. Instalează aplicația eMAG și afli când începe Black Friday: ”Activează notificările ca să te anunțăm de îndată ce dăm startul! Ai deja aplicația? Nu uita să faci update la cea mai recentă versiune.” De aici poate fi descărcată aplicația eMAG. Este important de menționat faptul că nu se știe care va fi ora la care începe eMAG Black Friday 2017, deci aplicația e utilă în această situație.

4. Cu cardul salvat cumperi imediat de Black Friday 2017: ”Salvezi datele cardului bancar în contul tău de client eMAG, în Cardurile mele. Vei comanda cel mai rapid produsele dorite”. Reamintim, de asemenea, faptul că există și cardul de cumpărături eMAG și Raiffeisen Bank, iar folosirea acestuia va fi recompensată. Utilizatorii vor primi de Black Friday rate fără dobândă și un bonus de 500 de lei.

5. Continuă cumpărăturile, orice altceva poate aștepta: ”Rămâi pe site, oferte noi apar toată ziua. Doar o dată pe an e Black Friday!”.

eMAG Black Friday 2017 în cifre

eMAG a negociat timp de 10 luni pentru Black Friday, tocmai pentru a avea produsele pregătite în această perioadă. Reducerile totale oferite de eMAG sunt de 40 de milioane de euro, în timp ce în 2016 reducerile erau de 35 de milioane de euro. Anul acesta de Black Friday 2017 sunt 2 milioane de produse la ofertă. De asemenea, sunt 4.000 de selleri în Marketplace.