In urma analizei rating-ului de solvabilitate, Dun & Bradstreet (D&B) confirma stabilitatea financiara a companiei Gebruder Weiss si o evalueaza ca fiind un partener de afaceri de incredere, se arata intr-un comunicat de presa.

Renumita agentie Dun & Bradstreet (D&B) a oferit din nou companiei Gebruder Weiss cel mai bun punctaj la capitolul stabilitate economica si financiara pe parcursul anului 2017. In urma analizei, Gebruder Weiss a obtinut scorul maxim de 100 puncte, rezultat care a pozitionat compania in lista “Top Rating Companies”, clasament in care se incadreaza doar 7% din companiile austriece.

Pentru Wolfram Senger-Weiss, membru al Consiliului de Administratie al Gebruder Weiss, obtinerea acestui certificat are o importanta deosebita: “Suntem foarte incantati de obtinerea acestei distinctii. Este un rezultat ce confirma actiunile pe care le desfasuram si demonstreaza clientilor, partenerilor si angajatilor nostri ca au alaturi un partener de incredere, economic sanatos si stabil.”

Dun & Bradstreet Austria este o filiala a grupului suedez Bisnode, principalul furnizor de informatii de afaceri in format digital, avand peste 2,500 de angajati in 18 tari din Europa.