După reducerile masive de la final de 2017, era timpul ca eMAG să pregateasca niște campanii pentru începutul lui 2018. Cea mai nouă campanie aduce reduceri la toate categoriile de produse, cu mențiunea că unele oferte sunt mai bune decât altele, iar la electrocasnice încă sunt unele dintre cele mai avantajoase prețuri.

Playtech.ro a realizat o lista cu recomandari de produse eletronice si gadgeturi pe care le puteti achizitiona la preturi mult mai mici decat in mod normal.

eMAG: telefoane la prețuri bune

Prima recomandare dintre telefoanele listate de eMAG este Samsung Galaxy Note 8. E un model premium din 2017, cu două camere foto, un ecran excelent de 6,3 inci, Android cu interfață Samsung și rezistență la apă și praf. Telefonul e la preț redus în următoarele zile.

Printre telefoanele lansate în 2017, o surpriză plăcută a fost Nokia 8. Are 4GB de memorie RAM, 64Gb spațiu de stocare și un ecran de 5,3 inci la rezoluție QuadHD. Rulează Android, cea mai bună parte, și e disponibil la un preț excelent. Poți cumpăra Nokia 8 la ofertă de la eMAG.

O altă recomandare bună este ASUS ZenFone 4, cu spațiu de stocare de 64GB și Android. A fost introdus în toamna anului trecut și face parte din cea mai nouă gamă a producătorului taiwanez. Telefonul mai are 4GB de memorie RAM și un ecran de 5,5 inci. Îl găsești la eMAG la un preț bun.

Campania eMAG cu reduceri la televizoare și laptopuri

De la LG poți alege un televizor smart TV cu webOS, are o diagonală de 108 centimetri și rezoluție UltraHD. Sistemul de operare este unul dintre cele mai bune disponibile pe piață, poți avea atât acces la canale TV clasice, cât și servicii de streaming, iar partea și mai bună e că poți naviga pe internet cu browserul intern. eMAG îl lisează cu reducere de 29%.

De la ASUS e disponibil un laptop cu Intel Core i7 la 2,7GHz, are un ecran de 15,6 inci full HD și 4GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 1TB și are placă video dedicată. Prețul este redus la eMAG cu 15%.

sursa: playtech.ro