Retailerul Flanco a anunţat, joi, că va desfăşura, în perioada 25 octombrie – 23 noiembrie, cea mai mare campanie Black Friday din istoria companiei, cu 750.000 de produse şi reduceri de până la 80%.

Retailerul va oferi, la împlinirea a 25 de ani de existenţă, reduceri de până la 80% la peste 750.000 de produse, în 155 de magazine din 114 oraşe din România, precum şi online.

”Această ediţie de Black Friday este dublată de aniversarea noastră de un sfert de veac, astfel încât ne dorim să punem la dispoziţia clienţilor cele mai bune oferte din istoria de până acum a companiei, pe o perioadă mai lungă de timp. Clienţii vor avea patru săptămâni la dispoziţie ca să-şi aleagă produsele dorite şi să profite de ofertele noastre”, a spus Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

Pentru ediţia Black Friday din acest an, pe rafturile fizice şi virtuale ale retailerului vor fi disponibile peste 100.000 de televizoare, 65.000 de telefoane, 300.000 de electrocasnice mari şi mici, precum şi sute de mii de alte produse din gamele IT, gaming, auto, gadget, scule şi unelte sau fitness.

Ofertele pregătite pentru cele mai aşteptate categorii de produse vor fi în permanenţă actualizate, pe toată durata campaniei: televizoare cu reduceri de 50%, automatele de cafea (vedetele anului) vor avea reduceri de 50%, aspiratoare robot cu reduceri de 50%, brăţări de fitness cu 65% reduceri, potrivit companiei.

”Modalitatea de livrare a comenzilor este extrem de complexă, presupunând livrări atât din depozite, cât şi din reţeaua de magazine, din acest motiv ne vom baza pe parteneriatul strategic cu principalii curieri – FAN Courier, pentru livrările din depozite şi Urgent Cargus, pentru cele din magazine. Astfel, ne dorim ca în primele patru zile de la comanda clientului să scoatem din depozit peste 90% din colete”, a adaugat Dragoş Sîrbu.

Clienţilor Flanco le sunt oferite multiple facilităţi de achitare a cumpărăturilor de Black Friday, de la creditele în rate fixe şi până la plata în 2 -40 de rate, fără dobândă, prin cardurile de credit. Planul de expansiune în teritoriu continuă pentru retailer şi în această perioadă.

Astfel, pe 25 octombrie, de la ora 09:00, în prima zi de Black Friday, Flanco va deschide primul său magazin din Reghin. Clienţii vor avea posibilitatea de a achiziţiona produse prin credit, în 24 de rate fără dobândă, cu pre-aprobare în 10 minute şi fără adeverinţă de venit.

Black Friday 2019 vine şi cu o tombolă. Toate bonurile de cumpărături din reţeaua naţională de magazine şi toate comenzile plasate pe flanco.ro vor intra în tragere la sorţi, iar 100 de clienţi îşi vor primi banii înapoi pentru cumpărăturile efectuate, sub formă de card cadou, potrivit companiei.

sursa news.ro