Fostul presedinte al ASF, Misu Negritoiu, a fost recrutat de EY Romania ca senior advisor

Mișu Negrițoiu, fostul președinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), se alătură EY România în calitate de senior advisor, se arată într-un comunicat transmis marți de compania de consultanță financiară.

Potrivit EY, Mișu Negrițoiu va oferi consultanță pentru tranzacții și va sprijini dezvoltarea strategiei de piață a companiei, la nivel local, dar și internațional. „Mișu Negrițoiu a deținut funcții executive, atât în sectorul public, cât și în cel privat, în domeniul financiar-bancar. Dintre cele mai importante, amintim CEO al subsidiarei ING Bank din România și președinte al Autorității pentru Supraveghere Financiară”, se menționează în comunicatul EY.

„Sunt onorat că m-am alăturat echipei de profesioniști EY România și sunt convins că voi contribui la proiecte de anvergură, pe plan local și regional. Cred că, îmbinând experiența mea cu cea a echipei, vom reuși să obținem rezultate semnificative, cu valoare adăugată atât pentru companiile pe care le deservim, cât și pentru EY”, a declarat Mișu Negrițoiu.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 250.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 31,4 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2017. În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale. Cei 770 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale.