Good News pentru angajații Kaufland: vor avea un salariu mai mare

Kaufland România preia contribuțiile aferente angajatorului în salariul brut al angajatului. Astfel, fiecare angajat Kaufland România va avea un salariu net mai mare, în medie cu 1,5%, se arată într-un coumunicat al companiei.
“Compania înțelege astfel să liniștească îngrijorările salariaților și familiilor acestora și îi asigură că, dincolo de schimbările legislative, firma face toate eforturile, cu fapte, pentru siguranța lor salarială”, declară Laura Iancu, Director Resurse Umane, Kaufland România.

Beneficii în plus

Pe lângă tichete de masă și asigurarea voluntară de sănătate, Kaufland oferă avantaje care sprijină angajații să realizeze un echilibru sănătos între viața personală și cea profesională.
Printre acestea se numără programul flexibil de lucru, cursuri de yoga, antrenamente de alergat cu traineri dedicați, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutriție, dar și abonamente la săli de sport.

În funcție de vechimea în companie, zilele de concediu pot ajunge până la 27 de zile pe an. Pe lângă acestea, compania acordă și zile libere, plătite, pentru acțiuni de voluntariat.

Kaufland România a obținut pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top

Kaufland România a obținut pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top în România, printr-o certificare internați onală acordată de organizația independentă Top Employers Institute din Olanda.

Această certificare demonstrează performanța strategiei și a instrumentelor de resurse umane utilizate în cadrul companiei. Obținerea acestei certificări reprezintă o recunoaștere a angajamentului companiei în asigurarea unui climat de lucru plăcut și propice dezvoltării profesionale a echipei sale.

De asemenea, începând cu anul 2014, compania se regăsește în top „100 cei mai doriți angajatori” din România, potrivit studiului „European Graduate Barometer” realizat de institutul Trendence din Germania.