Incidență cancerului mamar (pe primul loc în topul cancerelor la femei) a cunoscut în România o creștere de 15% în ultimii 4 ani și o mortalitate de 3244 decese anual (cf. Globocan), iar semnalul de alarmă dat de specialiști arată o creștere a cancerului mamar în rândul femeilor tinere, se arată într-un comuicat de presă.

În prezent, deși incidență este crescută în România, datorită tratamentelor oncologice moderne, cancerul la sân este curabil, însă trebuie diagnosticat timpuriu. Autoexaminarea și efectuarea periodică a unei ecografii mamare trebuie să între în rutină oricărei femei.

În acest an Gral Medical pune la dispoziția pacienților o ofertă specială, 50% reducere la ecografia bilaterală de sân.

Cea mai noninvaziva și accesibilă investigație de control este ecografia mamară bilaterală, deoarece este o investigația care nu iradiază. Investigațiile recomandate de medicii specialiști sunt ecografia mamară, RMN-ul la sân și mamografia (recomandată după 40-45 de ani).

Campania se desfășoară în București, Ploiești, Focșani, Pitești, Vâlcea, Sibiu și Craiova în perioadă 15.11.2017 – 31.12.2017, iar pacienții pot beneficia de servicii medicale la prețuri promoționale: ecografia mamară bilaterală la jumătate de preț + reducere 25% la orice alte analize medicale recomandate de medic.