Fiecare persoană își dorește că locuința să să fie, în permanență, modernă și în pas cu trendurile. Cu toate acestea, dacă optezi pentru un design neutru, clasic, este posibil să te plictisești și să intervină o senzație de monotonie. De aceea, este indicat să adaugi, în mod constant, elemente noi, inovatoare, care vor da un aer fresh casei tale.

În continuare, îți prezentăm care sunt tendințele în materie de home deco ale anului următor, pentru a putea fi inspirat și pentru a păși în 2018 cu un apartament stylish și actual.

Iată cum îți poți amenaja locuința în 2018!

1. Designul monocrom

Unul dintre cele mai actuale trenduri în materie de design interior este monocromia. Mai exact, proiectarea camerelor în așa fel încât ele să respecte o cromatică foarte bine pusă la punct, bazată pe o singură culoare. Poți experimenta acest lucru în living, folosind aceleași nuanțe pentru pereți, canapea, pardoseală, mobilier și draperii. Joacă-te cu tonurile de culoare și creează, per total, o imagine armonioasă. De exemplu, intră aici și alege-ți piese de mobilier de la care să pornești restul designului. Apoi, folosește elemente potrivite, formând, în final, o imagine unitară și extrem de actuală!

2. Geometria

Multe dintre trendurile pentru 2018 au la bază utilizarea creativă a geometriei. De exemplu, canapelele rotunde sau cu colțuri rotunjite reprezintă o tendința clară, acestea oferind spațiului un aspect inedit. În plus, aranjarea mobilei astfel încât camerele să pâră extrem de spațioasă este, de asemenea, un trend actual. În acest sens, sunt disponibile pe Mobiladmd.ro canapele în 2 locuri tip extensibile, pentru că tu să poți profită de spațiul disponibil. Totodată, artă geometrică abstractă devine din ce în ce mai des utilizată. Obiecte decorative precum tablouri, lămpi sau alte accesorii cu forme inedite pot da un aer total diferit casei tale!

3. Pardoseală tip statement

Dacă, în trecut, pardoseală simplă, minimalista, se află la mare căutare, în 2018 lucrurile vor stă complet diferit. Dacă dorești să îți modernizezi casă, alege covoare cu modele unice, în culori îndrăznețe sau cu patternuri inedite, precum și parchet în același stil. Nu te feri să îți folosești creativitatea, ci din contra, încearcă să schițezi pe hârtie câteva modele și să le pui în aplicare. Cu siguranță, întreagă locuința va căpăta un aspect diferit!

4. Integrarea plantelor în design

Designerii de interior anunța că plantele vor jucă un rol extrem de important în decorațiunile populare în 2018. Acestea nu numai că au beneficii pentru sănătatea celor ce locuiesc în casă, dar reprezintă adevărate accesorii, care pot da viață oricărui tip de încăpere!

Așadar, dacă dorești să începi noul an cu o locuința modernă și în tendințe, ține cont de sfaturile de mai sus și integrează trendurile preferate în casă ta!