Hotelul de gheață din apropierea lacului Bâlea din Munții Făgăraș este rezervat pentru perioada vacanței de iarnă. Hotelul, singurul de acest fel din sud-estul Europei, nu este încă construit complet. Se va deschide pe 23 decembrie.

Bernhard Moestl, directorul de marketing al hotelului, a declarat că toate camerele și iglurile sunt deja rezervate pentru perioada 23 decembrie – 31 decembrie.

Hotelul va dispune de 14 camere și 6 igloane. O cameră dublă la hotel costă 100 EUR pe noapte, în timp ce cazarea într-un igloo, unde pot dormi șase persoane , costă 150 EUR pe noapte, notează romania-insider.com.

În acest an, hotelul este construit în jurul temei muzicii, iar turiștii vor găsi în camerele lor sculpturi de gheață ale unor vedete internaționale precum Madonna, Prince, Elvis Presley sau Freddie Mercury.

Hotelul de gheață este construit pentru a 13-a oară.

Mai multe vedete locale și internaționale au vizitat hotelul în ultimii ani. Printre ei au fost Jean-Claude Van Damme, actrița românească Maia Morgenstern sau fostul fotbalist român Helmut Duckadam.