Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, cu sediul în Atena, Grecia, a anunțat că și-a început activitatea în Spania. Evenimentul de inaugurare a avut loc pe 27 septembrie la Reședința Ambasadorului Greciei din Madrid.

Subsidiara din Spania a Intrarom Telecom este situată la Madrid unde nevoile clienților sunt asigurate prin asistența personalului specializat la nivel local implicat in procesul de transformare digitală și 5G. Compania locală se concentrează pe promovarea întregului portofoliu Intracom Telecom Group ce include domenii precum Acces & Transmisie Wireless, Software Telcom și soluții de IoT Enabling și oferte Smart City.

Am început să extindem valorile și întreg potențialul companiei în sudul Europei și în America Latină. Am devenit un punct de referință în domeniul accesului in bandă ultra-largă din trei motive: calitate înaltă și produse și tehnologii proprii, o echipă de oameni formată din profesioniști cu înaltă calificare, și un sprijin local excelent care ne permite să ne îmbunătățim relațiile cu clienții.” a declarat Ercole Rovida, Vice Președinte Vânzări Iberia, Italia și LATAM. “Sunt convins că suntem pe drumul cel bun în Spania. Intracom Telecom este pregătita să adauge valoare, să fie flexibila și să își asculte clienții”. ”Ne adresăm Spaniei fiind o piață strategică de prioritate ridicata, și suntem aici să lucrăm cu un deosebit grad de implicare cu clienții și cu partenerii noștri pentru ca aceștia să își atingă obiectivele de afaceri”, a adăugat.

Recent, Intracom Telecom a semnat un contract strategic cu Asociația Națională a Operatorilor Locali de Telecomunicații (AOTEC) din Spania care reprezintă interesele industriei.

Despre Intracom Telecom

Intracom Telecom este un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații care activează de peste 40 de ani pe piață. Compania a devenit un punct de referință în domeniul accesului fix wireless și inovează în domeniul 5G/4G wireless fronthaul, backhaul și small-cell SON backhaul. Intracom Telecom oferă un portofoliu cuprinzător de soluții software și o gamă completă de servicii IT&C, concentrându-se pe IoT, SDN/NFV, Big Data analytics & data-driven intelligence și soluții Smart City. Se adresează de asemenea industriei de Energie & Utilități, punând accentul pe contorizarea inteligentă și soluții IT complete. Filialele sale sunt prezente în Europa, Rusia/CSI, Orientul Mijlociu și Africa, Asia și America de Nord. In Romania este reprezentata de compania Intrarom.