Intrarom a fost premiată pentru investiția să durabilă și sustinută în producția de infrastructură de sisteme radio de inaltă capacitate, investiție ce plasează compania printre producătorii români de top, se arată într-un comunicat de presă.

Intrarom, filială romanească a Intracom Telecom, a anunțat astăzi că a primit premiul “Best Industry Manufacturing” în cadrul Galei Comunicații Mobile organizate săptămana trecută de către publicația „Comunicatii Mobile” în București.

“Suntem cu adevărat onorați să primim acest premiu”, a declarat domnul George Roussos, CEO Intrarom, adăugând: “De la înființare, cu aproape 25 de ani în urmă, Intrarom a fost una dintre primele companii de telecomunicații din România. Astăzi, în spațiile noastre de producție din București, folosim echipamente electronice avansate și sute de profesioniști cu inaltă calificare pentru a oferi produse și soluții avansate selectate de numeroase companii din întreagă lume. Vom continuă să investim în capacitatea de producție de sisteme de telecomunicații, prin utilizarea tehnologiilor inovatoare și a profesioniștilor cu cea mai înaltă calificare din tară “.

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, și-a consolidat în mod constant poziția de vendor important al pieței de telecomunicații din România, și în prezent are aproximativ 275 de angajați și o suprafată industrială totală de 33.000 mp. Sustinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiție de 24 milioane de euro, experiență companiei acoperă următoarele linii de business: soluții la cheie pentru companii din sectorul telecomunicații, soluții integrate IT&C pentru sectorul public, aplicații personalizate și soluții pentru utilităti și bănci, precum și producția de echipemante de telecomunicații.