Kardashian-West, părinți pentru a treia oară, cu ajutorul unei mame surogat

Starul de reality-show Kim Kardashian a anunțat că ea și soțul ei, rapperul Kanye West, au devenit părinții unei fetițe născute de o mamă surogat, acesta fiind cel de-al treilea copil al cuplului, informează AFP.

“A sosit! Ne-am îndrăgostit de ea”, a scris Kardashian, în vârstă de 37 de ani, pe site-ul său și, ulterior, pe platforma online Twitter, unde este urmărită de 58,3 milioane de persoane.

Într-un mesaj scurt, Kardashian a scris că fetița s-a născut luni, la prânz, cu o greutate de 3,3 kilograme și că este “sănătoasă și frumoasă”.

Kardashian nu a anunțat deocamdată ce nume a primit fetița.

“North și Saint sunt foarte încântați de surioara lor”, a adăugat vedeta.

Kardashian și West, în vârstă de 40 de ani, s-au căsătorit în mai 2014 și mai au doi copii, fiica North, în vârstă de 4 ani, și fiul Saint în vârstă de 2 ani.

Cuplul a apelat la o mamă surogat deoarece Kardashian a fost diagnosticată cu placenta accreta – o complicație medicală care poate provoca hemoragii severe – în timpul celei de-a doua sarcini, ceea ce făcea riscantă o a treia, potrivit site-ului de știri mondene tmz.com.

Tmz.com a mai scris că West a plătit 45.000 de dolari mamei surogat pentru a purta sarcina. Femeii i-au fost interzise fumatul, consumul de droguri, băile fierbinți, vopsitul părului și consumul de pește crud pe perioada sarcinii.

sursa: mediafax.ro