Procesul de achizitionare a unei masini este considerat de tot mai multi pasionati de automobile anevoios, mai ales in cazul in care nu exista posibilitatea de a investi intr-un autoturism nou nout.

Prin urmare, unul dintre cei mai importanti dealeri auto din Romania detine un catalog impresionant de masini rulate, printre care si modele Toyota second hand disponibile in conditii de finantare avantajoase, se arată într-un comunicat de presă.

Eficienta si experienta consultantilor auto satisfac orice exigenta 

Consultantii companiei Leasing Automobile asigura servicii profesionale de achizitie pentru o gama impresionanta de autoturisme rulate, iar in cei peste 15 ani de activitatea au reusit sa se impuna datorita faptului ca procesul de achizitionare este simplificat la maxim.

Descopera avantajele cumpararii unui automobil performant, in parteneriat cu Leasing Automobile 

Principalele avantaje pentru care colaborarea cu consultantii Leasing Automobile determina un partneriat de incredere sunt:

•    Conditii eficiente si performante de finantare ;
•    Raspuns in maxim de 24 de ore cu privire la eligibilitatea contractarii unui sistem de leasing ;
•    Consultanta avizata, specifica si integrata in pachetul de colaborare, pe toata durata parteneriatului ;
•    Multiple metode de finantare, precum: contract de leasing, credit auto, schimb auto sau trade in ;
•    Garantie de minim 3 luni / 15 000 de kilometri rulati ;
•    Posibilitatea de a investi in marci auto recunoscute international pentru performanta, marci precum: Toyota, Audi, Skoda, BMW, Mercedes, Porsche etc ;
•    Transparenta garantata si informatii reale cu privire la caracteristicile tehnice ale masinilor disponibile in stoc sau la comanda ;
•    Transport asigurat cu livrare gratuita in orice localitate si oras din Romania ;
•    Certificare de buna functionare autorizata de o echipa specializata in diagnoza auto ;
•    Revizie suplimentara si gratuita la predarea masinii achizitionate.

Finantare de tip leasing auto pentru o multitudine de posibilitati – Toyota second hand 

Producatorul multinational japonez Toyota Motor Corporation reuseste sa isi autosustina productia de automobile, iar dealerul auto Leasing Automobile respecta istoricul acestei companii, promovand in prezent diferite modele disponibile spre vanzare.

Masinile Toyota sunt recunoscute pentru siguranta soferilor, dar si a calatorilor, fapt pentru care in Romania sunt foarte cautate si apreciate.

Fiind mai mult decat niste simple automobile atragatoare, elegante si performante, experienta soferilor la volanul unui autoturism Toyota este intotdeauna apreciata.

Printre modelele disponibile in parcul auto Leasing Automobile, cu siguranta iti gasesti automobilul preferat:

•    Toyota Rav 4 – Anul de fabricatie al acestui autoturism este 2013 si detine urmatoarele proprietati: 84 000 de km rulati, 150 de Cp, capacitate cilindrica de 2 148 cm³ si cutie de viteze automata. Aceasta masina este la promotie!
•    Toyota Auris – Anul de fabricatie este 2014 si detine o capacitate cilindrica de 1 800 cm³, are 18 800 de km rulati, o putere de 99 Cp si caroserie Hatchback.