Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, persoane fizice sau juridice, Directia Impozite si Taxe Locale Sector 5 pune la dispozitia acestora mai multe modalitati de plata a taxelor si impozitelor aferente anului 2018, se arata intr-un comunicat de presa emist de Primaria S5.

Astfel, persoanele fizice din Sectorul 5 isi pot achita sumele datorate la bugetul local atat prin ordin de plata bancar, numerar in cadrul oricarei unitati CEC sau Oficiu Postal din Municipiul Bucuresti, cu cardul in sediile DITL Sector 5 din Piata Mihail Sebastian nr.23, Strada Mihail Kogalniceanu nr. 8 si strada Natiunile Unite nr. 3-5 sau accesand platforma www.ghiseul.ro, prin serviciul Westaco disponibil in benzinariile OMV si PETROM din toata tara, ori prin mandat postal, la orice Oficiu Postal din Romania.

De asemenea, persoanele juridice din Sectorul 5 isi pot achita impozitele si taxele locale fie prin ordin de plata bancar, numerar la orice unitate CEC ori Oficiu Postal din Municipiul Bucuresti, cu cardul in sediile DITL Sector 5 mai sus mentionate sau prin mandat postal la orice Oficiu Postal din Romania.

Pentru incasarile in numerar, cetatenii Sectorului 5 au la dispozitie sediul central din Piata Mihail Sebastian nr. 23, care va functiona dupa urmatorul program de lucru: luni, marti, joi, vineri, intre orele 8:30-15:30 si miercuri, intre orele 8:30-17:30.

Contribuabilii care vor alege modalitatea de plata prin POS vor avea la dispozitie sediile DITL Sector 5 situate in Piata Mihail Sebastian nr. 23, Str. Mihail Kogalniceanu nr. 8 si Str. Natiunile Unite nr. 3-5, unde platile se pot face dupa urmatorul program de lucru: luni, marti, joi, vineri, intre orele 8:30-16:30 si miercuri, intre orele 8:30-18:30.

”Reamintim ca, in cazul taxelor si impozitelor achitate integral pana la data de 31 martie, contribuabilii beneficiaza de o bonificatie in cuantum de 10% a sumelor datorate catre bugetul local aferente anului 2018”, se mai arată în comunicat.