Noblesse Palace Christmas Fair își așteaptă vizitatorii într-o lume de basm. Palatul este situat în inima Bucureștiului, frumos împodobit în spiritul Crăciunului și transformă căutarea celor mai frumoase cadouri pentru cei dragi într-o călătorie printre obiecte unice și interioare rafinate, pline de mirosuri și arome.

În acest an, Noblesse Palace Christmas Fair își așteaptă oaspeții timp de 3 zile cu cadouri și decorațiuni unice de Crăciun. Targul își deschide porțile pe 8 decembrie, iar vizitatorii vor fi încântați în fiecare seară cu momente speciale și multe surprize. Atmosfera de basm este va fi construită prin concerte live de în jurul bradului, o seară foarte specială când vom fi în așteptarea lui Mos Craciun și o noapte magică când va avea loc Balul de Caritate.

Pret bilet intrare: 15 lei/persoana

Program 8-9-10 decembrie:

8 decembrie:

19:00- 23:00- Targ cu vanzare
19:00- 21:00- Deschidere targ & Bal Caritabil

Un eveniment special în care toți vizitatorii sunt invitați să se bucure de o atmosferă magică și, în același timp, să joace rolul de Moș Crăciun pentru o zi.

Pe pagina oficială a evenimentului se anunță:

Vom organiza o licitație cu diverse produse. Suma colectată va fi transmisă Fundatiei “Sansa la Viitor”. Fundația “Șansă la Viitor” are ca scop ajutorarea copiilor prematuri cu probleme de sănătate. Au renovat un spațiu care va găzdui Clinica IUVOMED și doresc să o doteze treptat prin organizarea de evenimente caritabile sau parteneriate cu alți organizatori de evenimente. Un prim pas va fi dotarea cabinetului de Kinetoterapie – printre cele mai importante specialități pentru recuperarea copiilor născuți cu grave probleme de sănătate. Fundația are ca membru onorific pe medicul Cătălin Cîrstoveanu – șeful Secției Neonatologie din cadrul Spitalului Marie Curie. Acesta s-a alăturat crezului Fundației și oferă consultanță de specialitate atât medical, cât și pe parte de strângere de fonduri.

9 decembrie:
12:00- 23:00- Târg cu vânzare
19:00- 23:00- Christmas Party
Expozanti, vizitatori, anjagati, clienti, furnizori, parteneri, sponsori, cu totii vom sarbatori si vom incheia un an rodnic printr-o petrecere tipica de Craciun.

10 decembrie:
12:00- 20:00- Targ cu vanzare
17:00- 20:00- Santa Claus is coming to…palace
În această perioadă a anului ne aflăm în domeniul povestilor și al viselor, asadar, vom avea o seară dedicată în special copiilor, când il vom aștepta cu toții pe Moș Crăciun sa imparta daruri celor mici.
Biblioteca Café
Și anul acesta se deschide Biblioteca Café, astfel încât toți vizitatorii, partenerii și expozanții să se poată bucura de băuturi tradiționale și dulciuri în timpul pauzelor de cumpărături.