Acasă Good Life O florarie online dezvaluie care sunt cele mai cautate flori de toamna!...

O florarie online dezvaluie care sunt cele mai cautate flori de toamna! Afla ce semnificatii au

Toamna este anotimpul in care vei gasi o colectie variata de flori, menite sa aduca in casa prospetime si energie pozitiva. Insa, daca vrei sa le oferi persoanelor dragi cadouri florale deosebite, este important sa le alegi de la o florarie online in functie de semnificatia lor.

Orice buchet trebuie sa transmita un mesaj, motiv pentru care florile nu trebuie alese la intamplare, ci in functie de sentimentele pe care vrei sa le transmiti persoanelor pe care le apreciezi. De aceea, floraria online Florandes.ro a decis sa iti dezvaluie ce semnificatii au florile de toamna:

1. Crizanteme

O floare delicata si impunatoare in acelasi timp, crizantema simbolizeaza odihna, liniste si viata senina. Cuvantul crizantema provine de la grecescul “chrysos” care semnifica “aur” si “athos” care semnifica “floare”. Prin urmare, crizantema inseamna “floare de aur”, iar pentru japonezi, ea reprezinta viata lunga si fericire. Asadar, poti comanda crizanteme de la o florarie online pentru a le darui oricarei persoane dragi careia vrei sa ii transmiti aceste ganduri frumoase.

2. Trandafiri

Printre cele mai indragite flori de toamna se numara si trandafirii. Poti oferi aceste flori pentru a exprima foarte multe trairi si sentimente intense. De exemplu, trandafirii rosii semnifica iubirea si admiratia, asa ca, prin intermediul lor, poti transmite foarte usor mesajul “Te iubesc”. In schimb, poti comanda de la o florarie online trandafiri roz pentru a-i arata unei femei ca esti un barbat rafinat sau trandafiri albi pentru a demonstra ca iubirea ta e pura.

3. Orhidee

Orhideele sunt asociate cu perfectiunea si frumusetea, fiind oferite celor mai frumoase femei. In plus, chinezii din Antichitate considerau ca orhideele simbolizeaza perfectiunea omeneasca. Aceste flori infloresc foarte usor, in conditii de mediu variate si sunt rezistente, motiv pentru care reprezinta un cadou perfect pentru femeia pe care o iubesti. Apeleaza la o florarie online atunci cand vrei sa daruiesti orhidee si vei putea alege dintr-o gama variata.

4. Gerbere

Gerberele se numara printre cele mai cautate flori de toamna. Intr-o singura culoare, intr-un mix de culori sau combinata cu alte flori, gerbera este o sursa de energie pozitiva si infrumuseteaza orice buchet. Daca vrei sa ii transmiti cuiva buna dispozitie, daruieste-i un buchet cu gerbera de culoare galbena, iar daca iti doresti sa ii arati unei femei ca esti sincer, comanda de la o florarie online gerbere albe.

5. Hortensii

Hortensiile au o frumusete aparte si o multime de semnificatii diferite. Daca alegi de la o florarie online hortensii roz, ii vei arata unei iubitei tale ca esti un barbat romantic si iti doresti sa te casatoresti cu ea. De asemenea, trebuie sa stii ca hortensiile albe simbolizeaza puritatea, iar cele mov semnifica abundenta.

Prin urmare, atunci cand vrei sa le faci o surpriza persoanelor dragi, alege flori de toamna. Florandes.ro, o florarie online cu experienta, iti pune la dispozitie o colectie intreaga cu flori de toamna, atat buchete, cat si aranjamente florale. Vei regasi toata bogatia de culori a toamnei in aceasta gama de flori si ai posibilitatea de a comanda aranjamente florale in forma de dovleac, cu fructe sau buchete formate din crizanteme, hortensii, brassica, solidago sau irisi.