Vă invităm pe data de 24 noiembrie 2017 la un nou eveniment organizat în domeniul pieței financiare, care va avea loc Lakeview Building, Sala de conferințe Et. 8, Barbu Văcărescu, Nr. 301-311, București

Află răspunsuri la problemele induse de implementarea noilor directive europene MiFID II, PRIIP, MAD II

Evenimentul va reuni specialiști, investitori, bănci, societăți de investiții financiare, fonduri de investiții, societăți listate pe piața de capital și alte instituții din piața financiară pentru a discuta constructiv despre mediul actual de investiții și reglementări, dar si despre cât de pregătită este piața financiară din România pentru anul 2018 din perspectiva noilor Directive UE, despre soluții integrate care vor influența toate entitățile din piața financiară de investiții începând cu anul următor.

Discutăm despre stadiul pregătirii din perspectiva  MiFID II  / PRIIP / MAD II în 2018, despre protecția datelor cu caracter personal, cât de pregătite sunt organizațiile care prelucrează date personale, dar și despre securitatea tranzacțiilor și a bazelor de date.

În cadrul unei sesiuni speciale, companii de tipul IMM, companii publice și autorități publice locale își vor prezenta planurile de afaceri  și proiectele în vederea obținerii finanțărilor prin  diverse metode specifice, personalizate nevoilor și problemelor întâmpinate.

Pentru mai multe detalii click aici.