Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă acordarea, pentru anul 2019,  de finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru proiectele structurilor sportive din municipiu.
Bugetul pentru finanţarea activităţilor/acţiunilor sportive din cadrul programelor „Promovarea sportului de performanţă”,  „Sportul pentru toţi” și „Evenimente sportive” de interes local, naţional sau internaţional, în anul 2019, se va aproba printr-o Hotărâre a Consiliului local.

Finanţarea asigurată de Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca va fi de maximum 90% din bugetul total al proiectului. Suma alocată de către Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca pentru finanțarea activităților/acțiunilor sportive este în cuantum de 11.000.000 lei.

Proiectele trebuie sa aiba ca obiective generale:

  • promovarea sportului de performanţă, a sportului pentru toţi şi a unor evenimente sportive, evidenţierea contribuţiei semnificative şi constante a sportului la reprezentarea şi sporirea prestigiului municipiului pe plan naţional şi internaţional;
  • atragerea şi educarea cetăţenilor, indiferent de vârstă şi de categoria socială, pentru practicarea mişcării în aer liber.

Detalii privind sesiunile de selecţie a proiectelor pot fi consultate pe site-ul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, www.primariaclujnapoca.ro, la secţiunea Administrație/Informații publice/Anunţuri, astfel :

https://files.primariaclujnapoca.ro/anunt/2019/01/15/Anunt-proiecte-sportive-pentru-2019.pdf

Depunerea dosarelor cu proiectele de finanţare nerambursabilă se face în perioada 18 ianuarie – 18 februarie 2019.