Primăria Sectorului 2 vine în sprijinul locuitorilor sectorului, care doresc să-şi facă curăţenie în case, şi îi anunţă, că sâmbătă, 28 iulie 2018, pot depozita deşeuri voluminoase şi DEE-uri în faţa imobilelor de domiciliu de unde vor fi ridicate, gratuit, de către S.C. Supercom S.A. între orele 09.00 – 14.00, după cum arată un comunicat de presă al Primăriei Sector 2.

La solicitarea reprezentanţilor primăriei sectorului 2, SC Supercom S.A. colectează, gratuit, de la populaţie, deşeuri voluminoase şi aparate electrice şi electronice vechi – aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.

Locuitorii sectorului 2 sunt invitaţi să depună, în faţa imobilelor în care locuiesc, toate aparatele şi echipamentele de care nu mai au nevoie, pentru a fi ridicate gratuit şi transportate la sediile de colectare ale societăţii de salubrizare.

În vederea bunei coordonări a activităţii, sectorul 2 a fost împărţit în 10 zone, unde, în intervalul orar 9.00 -14.00, echipajele Poliţiei Locale Sector 2 şi S.C. Supercom S.A., sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, vor patrula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deşeurilor, ridicării şi transportului acestora la centrele de colectare.