Primarul Timisoarei face o fantana cantatoare de milioane de euro în funcție de numărul like-urilor de pe Facebook. Nicolae Robu, primarul Timisoarei, a anuntat în weekend că va face o fântână cu muzică și jocuri de lumini în orașul pe care îl conduce, dacă filmulețul de prezentare postat pe Facebook va aduna rapid like-uri.

Și cum internauții i-au facut pe plac, Robu promite că va face fântana, dar din banii contribuabililor.

“IA UITAȚI CUM VA ARATA “FÂNTANA CÂNTATOARE” -CUM ÎI SPUN HATER-II: ))-, ÎN UNUL DIN NENUMĂRATELE SHOW-URI PE CARE EA NI LE VA OFERI!
Simularea e pe Bega, dar fântana nu va fi facută pe Bega, ci într-un colț al Parcului Botanic ce NU ARE STATUT DE SPAȚIU VERDE, ci de zona construibilă.
Dați, vă rog, Share! Iar:
Dacă vă place, dați Like! E timpul să arătăm câți suntem cei ce vrem un asemenea nou punct de atracție pt oraș!
Daca nu va place, postati textul “Dislike! Kitsch, ca in Barcelona, Dubai etc.”: ))
P.S.
1. Dacă nu strâng cel puțin 1000 de Like-uri în primele 5 ore de la postare, n-o mai fac!: ))
2. Au trecut 5 ore. Am îndeplinit baremul: peste 1000 de like-uri în 5 ore! Deci, o fac!: ))
3. Dați, vă rog, like-uri în continuare, nu ne oprim la 1000″, este postarea lui Nicolae Robu.

În ciuda celor deja peste 1.800 de like-uri, edilul a primit si comentarii de la localnici nemulțumiti de idee.

Unii critică faptul că spațiul verde se va diminua sau că banii mai bine erau investiți într-un spital. Alții cred că nu e normal ca 1.000 de oameni să decidă pentru un oraș de 350.000 de locuitori.

Presa locală scrie însă că, deși primarul se joaca pe Facebook cu like-urile, a platit deja o firma ca să facă studiul de fezabilitate, iar costurile totale ale fântânii sunt estimate la 4 milioane de euro, potrivit sursei care a intrat in posesia unei note interne a Primariei, deși edilul a sustinut ca n-ar fi “decât” 2 milioane de euro.