Magazinul online Quickmobile a înregistrat, în trei zile, precomenzi pentru 1.200 de smartphone-uri iPhone X, care au fost achitate integral, valoarea totală depășind 1,5 milioane de euro, comenzile urmând să fie livrate începând cu 6 noiembrie, potrivit unui comunicat emis marți.

Modelul iPhone X este disponibil la precomandă în oferta Quickmobile de vineri dimineață.
Din totalul precomenzilor plasate de către români, jumătate au vizat varianta telefonului iPhone X de 64 de GB. Cei care au ales această variantă au preferat culoarea space gray. Restul precomenzilor au fost pentru varianta de 256 de GB a vârfului de gamă, culoarea preferată de către români fiind tot space gray.

Modelul iPhone X de 64 GB este disponibil în oferta retailerului la prețul de 5.299 de lei, în timp ce varianta de 256 GB este comercializată la prețul de 6.099 de lei. Prețurile includ TVA și garanția standard de doi ani.

„Apetitul românilor pentru telefoanele Apple este tot mai mare, iar acest lucru l-am putut observa cu ușurință de-a lungul anilor. Dacă anul trecut, modele iPhone 7 și 7 Plus au înregistrat 1.000 de precomenzi, anul acesta, iPhone 8, 8 Plus și iPhone X au generat, însumat, peste 1.800 de precomenzi”, a declarat Tudor Țiboc, general manager al Quickmobile.

Quickmobile.ro este un magazin online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România care are o rețea de puncte de vânzare în mai multe centre comerciale din țară.

sursa: mediafax.ro