Vineri, 15 septembrie 2017, în București, s-a deschis restaurantul R.I.B.S. – Romanian Insane Barbeque and Sauces, se arată într-un comunicat de presă.

Situat în centrul orașului, pe strada Șepcari, la parterul Old Town Boutique Hotel, R.I.B.S.  este un restaurant cu specific american, unde, pe lângă  preparatele pe bază de coaste și burgeri, găsim și risotto funghi porcini sau platou românesc.

Restaurantul, ce dispune de 60 de locuri în interior și 30 de locuri pe terasă, are un design old american style, reinterpretat, cu elemente spaniole, reprezentând o combinație între lemn cu aspect învechit și metal, între industrial și urban.

De amenajare,  s-a ocupat arhitectul Victor Grosu, cunoscut în industria bucureșteană și pentru alte proiecte de succes precum Caju by Joseph Hadad sau Dancing Lobster.

“Implementarea conceptului R.I.B.S. a necesitat o investiție de aproximativ 200.000 euro” a declarat  Măriuca Cristea, directorul general al restaurantului și al hotelului boutique Old Town.

Old Town Boutique Hotel a fost deschis în octombrie anul trecut și are 18 camere ce beneficiază de un design clasic-vintage.