Peste 200 de oameni de afaceri de top din Diaspora și din România se vor întâlni pe 4-5 octombrie, la București, în cadrul RePatriot Summit – Investim în România, pentru a încuraja conectarea Diasporei la mediul de afaceri românesc, consolidarea relațiilor României cu mediul de afaceri internațional si creșterea vizibilității companiilor românesti peste hotare. Domeniile principale ale acestei ediții sunt: high-tech, turism și servicii, agribusiness, producție, logistică, real-estate, inovație prin start-up.

Se va discuta despre fundamentele economice ale României, oportunități și riscuri asociate, precum și despre cum putem contribui la o țară mai bună pentru toți românii, oriunde s-ar afla. Scopul Summitului este de obține rezultate concrete, respectiv încheierea de parteneriate strategice, lansarea unor idei noi de business, extinderea produselor/activităților companiilor românești din Diaspora și din România la nivel internațional. De aceea, programul va continua în perioada 6-8 octombrie la Poiana Brașov, cu discuții aplicate, excursii și experiențe autentic românești.

RePatriot este un proiect de repatriere prin antreprenoriat, adresat românilor din Diaspora. A fost lansat de Romanian Business Leaders, o importantă fundație care reunește antreprenori și lideri din mediul de afaceri românesc, contribuitori importanți la bugetele locale și la bugetul național. Mesajul Repatriot: România oferă oportunități de afaceri pe care împreună le putem valorifica! Investiți aici! Recomandați România ca destinație de investiții!

Modalitatea de înscriere și mai multe detalii le găsiți aici:  http://repatriot.ro/business-summit-2017