O nouă competiție OMV Petrom în care TU proiectezi viitorul și poți schimba o țară.
RO SMART e competiția națională de proiecte SMART, care susține inițiativele ce folosesc inteligent tehnologia pentru a construi comunități sustenabile în România.

Înscrie până pe 23 octombrie un proiect care prin tehnologie, inovație și creativitate poate rezolva problemele cu care se confruntă societatea, eficientizează consumul de resurse, îmbunătățește serviciile publice, crește calitatea vieții cetățenilor sau reduce cheltuielile pe termen mediu și lung pentru comunitate.

OMV Petrom oferă granturi totale de 400.000 de euro și mentorat din partea angajaților, precum și consultanță tehnică pentru implementarea proiectelor software din partea companiei Life is Hard.

Inițiatorii pot propune proiecte SMART în 8 domenii cheie pentru dezvoltarea sustenabilă a României: educație, infrastructură, sănătate, siguranță, transport, agricultură, energie și mediu. Soluțiile înscrise pot urmări direcții precum: eficientizarea consumului de resurse, îmbunătățirea serviciilor publice, crearea unui cadru mai conectat între cetățeni – administrații publice, monitorizarea și gestionarea eficientă a datelor, creșterea calității vieții cetățenilor din comunitate, dar nu numai.

”RO SMART în Țara lui Andrei este competiția prin care românii pot aduce viitorul în prezentul comunităților. Anul acesta, căutăm idei care prin inovație și tehnologie pot crea comunități sustenabile, pentru o Românie mai bună în fiecare zi! Așteptăm proiecte SMART până pe 23 octombrie și încurajăm inițiativele tuturor celor care visează la o țară în care tehnologia este pusă în slujba oamenilor.” a declarat Mona Nicolici, Manager Departament Sustenabilitate, OMV Petrom.

În competiţie se pot înscrie organizaţii neguvernamentale, instituții publice, autorități ale administrației publice locale sau unități și instituții de învățământ din sistemul de stat din orice localitate din România. Persoanele fizice se pot înscrie în competiție în parteneriat cu una dintre entitățile menționate anterior.

Hai să construim împreună COMUNITĂŢI SMART, pentru o țară mai bună în fiecare zi!
Mai multe detalii despre competitie pe www.taraluiandrei.ro