A sosit momentul pentru o schimbare de paradigmă în ceea ce privește securitatea cibernetică. Bine ați venit în epoca securității rețelelor inteligente! În centrul primului firewall Next-Generation  cu platformă ML(învățare automatizată) se află noul PAN-OS 10.0  de la Palo Alto Networks,  care vă permite să fiți cu un pas înaintea amenințărilor necunoscute, să vedeți totul, inclusiv în IoT, și să reduceți erorile cu ajutorul recomandărilor oferite în mod automatizat.

Date concrete:

95% dintre amenințările obișnuite privind fișierele și internetul sunt împiedicate în mod automat, astfel încât să puteți preveni instantaneu majoritatea amenințărilor noi.

Furnizarea în < 10 secunde a semnăturii, duce la o reducere cu 99,5% a sistemelor infectate. Beneficiați de protecție instantanee în timp real vs. actualizări planificate.

3x dispozitive IoT detectate, permite extinderea vizibilității și securității asupra tuturor dispozitivelor, inclusiv a dispozitivelor IoT negestionate, fără a fi necesară implementarea unor senzori suplimentari.

Palo Alto Networks  Next-Generation Firewall cu PAN-OS 10.0:

Descoperiți noul tip de firewall – unul care acționează cu ajutorul algoritmilor de învățare automatizată (machine learning – ML), care permite efectuarea unor analize specifice si care poate identifica în mod proactiv noile amenințări.

Securitatea IoT – pentru prima dată, vă oferim o soluție: securitate IoT integrată bazată  pe algoritmi de machine learning pentru a vă detecta și proteja dispozitivele IoT și OT negestionate.

Singurul produs de securitate IoT cu platformă ML ce descoperă și securizează fiecare dispozitiv negestionat din rețea.

Beneficiați de o vizibilitate completă a dispozitivelor, de recomandări privind politicile de securitate, implementare și prevenție, toate acestea fără a fi necesară o infrastructură suplimentară. Activați doar subscriptia pentru securitatea IoT.

Pentru prima dată aveți posibilitatea de a stopa în mod proactiv noile amenințări cu ajutorul algoritmilor de  machine learning incorporati. Această facilitate, fara a avea nevoie de semnaturi, stopează fișierele cu potențial de amenințare, phishing-ul, și acțiunea scripturilor rău intenționate, fără a afecta productivitatea companiei.

Next- Generation Firewall pentru container – NGFW cu platformă ML ( învățare automatizată) pentru mediul de containere Kubernetes cu seria CN reprezintă o altă premieră în domeniu.

Peste 60% din organizațiile cu infrastructură bogată au adoptat sau testează containerele și peste jumătate din aceste medii folosesc un orchestrator de tipul Kubernetes.

Containerele trebuie să aibă același nivel de securitate a rețelei pentru a împiedica atacurile avansate. Seria CN este utilizată inițial în Kubernetes, integrând capacitățile NGFW cu platformă ML( învățare automatizată) direct în mediile containerizate pentru a proteja aplicațiile esențiale pentru companie.

Decriptare simplificată – implementați și mențineți cu ușurință decriptarea TLS. Acum vă este oferită și asistență pentru TLS 1.3 și o creștere de până la două ori a performanței.

Aproape tot traficul companiilor este criptat în prezent și peste 70% din malware utilizează criptarea pentru a ascunde acțiunile rău intenționate și pentru a eluda măsurile de securitate.

Palo Alto Networks ajuta de peste 12 ani clienții să își decripteze traficul. Această versiune vă ajută și mai mult să implementați decriptarea pentru a inspecta traficul. Securizați traficul care utilizează protocoale de tipul TLS 1.3 și HTTP/2 pentru a reduce riscurile privind securitatea și pentru a securiza rapid și în mod facil SaaS și aplicațiile publice.

Pentru mai multe detalii despre solutiile Palo Alto Networks, contactați echipa noastră de distribuție la adresa: sales@clico.ro

www.clico.ro