Cea mai mare problemă a studenților atunci când termină studiile este găsirea unui loc de muncă potrivit domeniului de specialitate, foarte puțini dintre ei ajungând să lucreze în industria dorită. Pentru cei care au studii în industria constructoare de mașini, logistică, trasport și nu numai, se organizează un eveniment cu scopul de a ajuta tinerii să lucreze în domeniul în care s-au pregătit.

Cel mai mare târg de joburi din transport si logistică va avea loc pe data de 14 octombrie în pavilionul expozițional C5 de la Romexpo. Târgul este dedicat studenților sau celor ce sunt îm căutarea unui loc de muncă în domeniul transportului sau al logisticii.

Sute de joburi din transport si logistică prezentate de companii de renume din industrie, precum: Cargo Partener, Romfracht Group, Unicom Group, Grup Feroviar Roman, Ortec CEE, Delamode Romania, Transferoviar Group, ODS Optical Disc Solutions,Vetro DESIGN SRL, Har Transit, KLG Europe Logistics, EVW Holding asteaptă a fi ocupate de cei în căutarea unui loc de muncă, fiind invitați atât cei care au o calificare cât și cei care doresc a se specializa în meserii ca: șofer, șef depozit, stivuitorist, inginer, mecanic, conductor locomotivă, personal navigant etc.

În deschiderea Târgului de Joburi va avea loc un eveniment tip ”masă rotundă” unde reprezentații universitățiilor/școlilor profesionale/școli de calificare-recalificare, a studenților să ajungă la un consens de formare al studenților, în funcție de cerințele angajatorilor din domenile vizate.

La discuții participă reprezentanți ai universităților: Universitatea Politehnica București, Academia de Studii Economice București, Universitatea din Pitești, Universitatea „Artifex” București, Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea Ovidius Constanța, Universitatea de Petrol si Gaze Ploiești.

Participarea la dezbateri este GRATUITĂ, accesul făcându-se pe baza INVITAȚIEI de SPECIALIST, pe care o puteti solicita de pe site: https://www.translogistica.ro/invitation.

TransLogistica EXPO, 12-14 octombrie, cel mai amplu eveniment de transport si logistică din România, a ajuns la editia a 3-a. Pe lângă Târgul de Joburi si Cariere expoziția mai gazduiște evenimentele Romania HUB Logistic, TransLogistica CONNECT, Forumul IT & GREN Logistica, Concursul Cel mai bun STIVUITORIST și GALA TransLogistica.