Țuca Zbârcea & Asociații a lansat ediția 2017 a ghidului legislativ „Better Business in Romania” în cadrul evenimentului Trade Winds 2017 – Southeast Europe Business Forum and Trade Mission, reprezentând cea mai amplă acțiune de promovare comercială organizată de Departamentul pentru Comerț al SUA. Evenimentul a avut loc la București, în perioada 18-20 octombrie, se arată într-un comunicat de presă.

Redactat de o echipă formată din peste 30 de avocaţi „Better Business in Romania” este o lucrare editată pe suport electronic privind climatul legislativ aplicabil investiţiilor pe domenii de interes, pornind de la dreptul societar şi comercial (aspecte privind constituirea, managementul, achiziţia, fuziunea, divizarea unei societăţi), dreptul mediului, drept financiar-bancar, drept imobiliar, litigii, dreptul muncii, pieţe de capital, achiziţii publice şi concesiuni, dreptul concurenţei, proprietate intelectuală, protecţia consumatorului şi aspecte de conformitate a produsului, energie, aspecte legale privind sănătatea şi industria farmaceutică, precum și drept penal și fiscalitate.

Într-o manieră concisă, „Better Business in Romania” prezintă investitorilor străini preocupați de oportunitățile de afaceri de pe piața locală principalele reglementări aplicabile în diverse arii de interes. Lucrarea nu îşi propune să analizeze toate faţetele legale ale domeniilor prezentate, astfel că informaţiile şi opiniile conţinute în prezenta broşură nu trebuie interpretate sau folosite ca substitut pentru consultanţă juridică de specialitate.

Ghidul poate fi descărcat, gratuit, accesând site-ul Țuca Zbârcea & Asociații – AICI