Omul de afaceri Felix Pătrășcanu, coproprietar al companiei FAN Curier, a declarat marți că deși se confruntă cu provocări la nivel tehnic în domeniul său de activitate, cum ar fi o concurență ca Uber în taximetrie, este nevoit să-și cheltuiasă resursele pentru a se conforma noului pachet fiscal.

„În lumea asta se întâmplă atâtea lucruri față de care noi rămânem în urmă din cauză că, în loc să facem față provocărilor din business, ne ocupăm timpul cu prevederile fiscale. S-ar putea să apară un Uber pe curieratul de marfă, și atunci tot business-ul meu se va prăbuși dacă nu voi face față acestei concurențe. Dar suntem nevoiți, ca oameni de afaceri, să ne ocupăm timpul cu conformarea, în loc să ne concentrăm pe provocările din business”, a spus Felix Pătrășcanu la o conferință pe teme de fiscalitate organizată de cursdeguvernare.ro.

Felix Pătrășcanu, ca și toți ceilalți participanți la conferință, solicită Guvernului să renunțe la modificările fiscale decise recent și „să nu se mai ducă nicio modificare Codului Fiscal până când ANAF nu va fi complet informatizată”.

sursa: mediafax.ro