În București și câteva orașe din țară pot fi văzute filme în aer liber, în perioada 16-26 iulie, în parcările magazinelor Kaufland. MOV(I)E ON este un proiect dedicat comunității, organizat de Asociația pentru Responsabilitate Socială PLAN B, prin care Kaufland România își încurajează și motivează clienții să depășească mai ușor emoțiile crizei provocate de pandemie, folosind a șaptea artă – filmul. Astfel, toate filmele ce vor fi difuzate au la bază mesaje pozitive, despre puterea de a învinge și depăși obstacole, despre importanța de a găsi bucurie în viață și despre a-i ajuta pe ceilalți.

Bucureștenii au la dispoziție o selecție pentru toate gusturile, la alegere între filme clasice și recente, îndrăgite de critici și fani deopotrivă, cum sunt „Dansând în Ploaie”, „S-a născut o stea” sau „Ziua cârtiței”. Nu lipsesc nici producțiile românești, în programul festivalului MOV(I)E On fiind și filmul istoric bazat pe fapte reale „Maria, Regina României”.

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, în ordinea sosirii și cu respectarea obligatorie a tuturor normelor de siguranță.

De asemenea, Kaufland România derulează și proiectul Caravana Cinemobilul, între 20 și 24 iulie, care ajunge în Reghin, Târgu Mureș, Mediaș, Sibiu și Orăștie. Se va proiecta filmul de animație Pets 2/ Viața secretă a animalelor 2. Este proiecție în aer liber, pe scaune, cu respectarea masurilor de siguranță (purtarea măștii și distantare socială). Accesul se va face de la ora 21:00.

Programul este acesta:

Nr. Oras  Data Adresa
1 Reghin 20 iulie Strada Gării 23–25
2 Târgu Mureș – Orașul de Jos 21 iulie Strada Gheorghe Doja 66
3 Mediaș 22 iulie Șoseaua Sibiului 81
4 Sibiu  Șelimbăr 23 iulie Str. Sibiului 1A, Șelimbăr
5 Oraștie 24 iulie Str. Armatei nr. 36