Lista personajelor animate care au ajuns la utilizatorii iPhone și Android în 2020 a fost anunțată recent, iar printre adăugările notabile se numără un chip zâmbitor, cu o singură lacrimă, oameni care se îmbrățișează și steagul transgender.

Consorțiul Unicode, care selectează noi variante în fiecare an, a publicat lista completă miercuri, iar portofoliul include mai multe simboluri și cifre care includ genul care reflectă eforturile de conservare.

În total, anul acesta vor fi adăugate 117 opțiuni ca parte a lansării „Emoji 13.0”.

Sunt adăugate 62 de personaje noi și 55 de noi tipuri  de tonuri de gen și piele. De obicei, actualizările emoji sunt exprimate în toamnă, după ce sistemele de operare, platformele de internet și producătorii de smartphone-uri încorporează cifrele în tastaturi.

Deci, va trebui să așteptați un pic înainte de a le putea folosi fără probleme.

Simbolurile și personajele viitoare includ un set de plămâni cu aspect realist, ceai cu bule și o mână cu degetele ciupite. Adăugările la animale includ un mamut, o pasăre dodo, un urs polar și un vierme. Veți obține, de asemenea, emoji care să reprezinte mai bine persoanele non-binare care nu se identifică ca bărbați sau femei.

Alte opțiuni releva femei în frac și în rochii de mireasă. Formația include steagul transgender, care a fost propus de Google în martie 2019.